Határtalan szakmai tudás 


Szakközépiskola: vendéglátás-turisztika szakmacsoport vendéglátóipar ágazat

két tanítási nyelvű képzés (1+4 éves) tagozatkód: angol 11

Magyar-angol két tanítási nyelvű középiskolai képzést kínálunk a vendéglátás iránt érdeklődő fiatalok számára. Az első, azaz a 9. két tanítási nyelvű évfolyamon az angol célnyelvi felkészítésre összpontosítunk heti 18 nyelvi órával. A továbbiakban emelt szintű képzést biztosítunk, és angol célnyelven oktatjuk a célnyelvi civilizáció, célnyelv, valamint a vendéglátás-idegenforgalom alapismeretek tantárgyakat. A 10. évfolyam végén B2 szintű nyelvi mérésen vesznek részt tanulóink. A 10. évfolyamtól második idegen nyelvként választandó a német, az orosz vagy a spanyol nyelv. Az ágazati érettségi után, a szakképzési évfolyam elvégzését követően egy év alatt a vendéglátásszervező-vendéglős szakképesítés megszerzésére van lehetőség.

 

Szakközépiskola: vendéglátás-turisztika szakmacsoport turisztika ágazat

két tanítási nyelvű képzés (1+4 éves) tagozatkód: angol 13

Magyar-angol két tanítási nyelvű középiskolai képzést kínálunk a turizmus iránt érdeklődő fiatalok számára. Az első, azaz a 9. két tanítási nyelvű évfolyamon az angol célnyelvi felkészítésre összpontosítunk heti 18 nyelvi órával. A továbbiakban emelt szintű képzést biztosítunk, és angol célnyelven oktatjuk a célnyelvi civilizáció, célnyelv,valamint a vendéglátás-idegenforgalom alapismeretek tantárgyakat. A 10. évfolyam végén B2 szintű nyelvi mérésen vesznek részt tanulóink. A 10. évfolyamtól második idegen nyelvként választandó a német, az orosz vagy a spanyol nyelv. Az ágazati érettségi után, a szakképzési évfolyam elvégzését követően egy év alatt a turisztikai szervező, értékesítő vagy idegenvezető szakképesítés megszerzésére van lehetőség.


Szakközépiskola: vendéglátás-turisztika szakmacsoport vendéglátóipar ágazat

nyelvi előkészítő képzés (1+4 éves) tagozatkód: angol 21

Angol nyelvi előkészítős középiskolai képzést kínálunk a vendéglátás iránt érdeklődő fiatalok számára. Az első, azaz a 9. nyelvi előkészítős évfolyamon az angol nyelvi felkészítésre összpontosítunk heti 18 nyelvórával. A továbbiakban emelt szintű képzést biztosítunk angol nyelvből, valamint a vendéglátás-idegenforgalom alapismeretek című tantárgyakból. 10. évfolyam végén B2 szintű nyelvi mérésen vesznek részt tanulóink. A 10. évfolyamtól második idegen nyelvként választandó a német, az orosz vagy a spanyol nyelv. Az ágazati érettségi után, a szakképzési évfolyam elvégzését követően egy év alatt a vendéglátásszervező-vendéglősszakképesítés megszerzésére van lehetőség.


Szakközépiskola: vendéglátás-turisztika szakmacsoport turisztika ágazat

nyelvi előkészítő képzés (1+4 éves) tagozatkód: angol 23

Angol nyelvi előkészítős középiskolai képzést kínálunk a turizmus iránt érdeklődő fiatalok számára. Az első, azaz a 9. nyelvi előkészítős évfolyamon az angol nyelvi felkészítésre összpontosítunk heti 18 nyelvórával. A továbbiakban emelt szintű képzést biztosítunk angol nyelvből, valamint a vendéglátás-idegenforgalom alapismeretek című tantárgyakból. 10. évfolyam végén B2 szintű nyelvi mérésen vesznek részt tanulóink. A 10. évfolyamtól második idegen nyelvként választandó a német, az orosz vagy a spanyol nyelv. Azágazati érettségi után, a szakképzési évfolyam elvégzését követően egy év alatt a turisztikai szervező, értékesítő vagy idegenvezető szakképesítés megszerzésére van lehetőség.


Szakközépiskola: vendéglátás-turisztika szakmacsoport vendéglátóipar ágazat

(4 éves) tagozatkód: angol 31, német 32

vendéglátás iránt érdeklődő fiatalok számára hagyományos, azaz négyéves középiskolai képzést is kínálunk. Első idegen nyelvként iskolánkban az angol vagy a német nyelv választható, a 11. évfolyamtól pedig fakultatív formában lehetőség van második idegen nyelv tanulására is. A fakultáció keretében diákjaink angolul, németül vagy oroszul tanulhatnak. A képzésre a munkaegészségügyileg alkalmas sajátos nevelési igényű és a beilleszkedési, tanulási, magatartási zavarokkal küzdő tanulókat is várjuk. Az ágazati érettségi után, a szakképzési évfolyam elvégzését követően, egy év alatt a vendéglátásszervező-vendéglős szakképesítés megszerzésére van lehetőség.


Szakközépiskola: vendéglátás-turisztika szakmacsoport turisztika ágazat

(4 éves) tagozatkód: angol 33, német 34

turizmus iránt érdeklődő fiatalok számára hagyományos, azaz négyéves középiskolai képzést is kínálunk. Első idegen nyelvként iskolánkban az angol vagy a német nyelv választható, a 11. évfolyamtól pedig fakultatív formában lehetőség van második idegen nyelv tanulására is. A fakultáció keretében diákjaink angolul, németül vagy oroszul tanulhatnak. A képzésre a munkaegészségügyileg alkalmas sajátos nevelési igényű és a beilleszkedési, tanulási, magatartási zavarokkal küzdő tanulókat is várjuk. Az ágazati érettségi után, a szakképzési évfolyam elvégzését követően egy év alatt a turisztikai szervező, értékesítő vagy idegenvezető szakképesítés megszerzésére van lehetőség.