Az alábbi szakiskolai képzéseket tervezzük indítani a 2015/2016-os tanévben: 


VENDÉGLÁTÓ KÉPZÉSEINK

• szakács (OKJ 35 811 04), tagozatkódok: angol: 41, német: 44

• pincér (OKJ 35 811 03), tagoztakódok: angol: 42, német: 45

• cukrász (OKJ 35 811 01), tagoztakódok: angol 43, német: 46

 

Tradicionális, nagy múltú képzéseink - mint például a pincér és a szakács szakmák - már számtalan hazai és külföldi étterem és szálloda számára biztosítottak szakembereket. A nálunk végzett diákok nagyon keresettek, hiszen jól elsajátítják a vendéglátás szakma fortélyait mind elméleti, mind pedig gyakorlati szinten. 16 főzőhelyes tankonyhánkban a legmodernebb gépeken és minőségi alapanyagokkal, míg két kiválóan felszerelt tanéttermükben  - a hagyományos mellett akár  - a legexkluzívabb éttermi eszközökkel is gyakorlatozhatnak a vendéglátás szerelmesei. Képzéseinken nagy szakmai tapasztalattal és pedagógiai érzékkel rendelkező, a vendéglátást magas szinten művelő oktatók adják át az elméleti és a gyakorlati tudásukat a tanulóink számára.