Elérhetőség:
Cím: 1078 Budapest, Hernád utca 3.
Telefonszám: 06/1-413-7224 és 06/1-413-7225
Fax: 06/1-413-7224 és 06/1-413-7225
E-mail: info@vikiskola.hu

 

Budapesti székhelyünkön szakközépiskolai, szakiskolai, esti gimnáziumi érettségi képzéssel, szakiskolát végzettek középiskolájával és különféle felnőttképzésekkel várjuk az érdeklődőket.

 

  • Érettségire felkészítő, nappali tagozatos képzéseink sorába a két tanítási nyelvű, a nyelvi előkészítős, az ún. hagyományos vendéglátó és idegenforgalmi, valamint az egyéb szogáltatási területen a szépészeti ágazati középiskolai oktatásaink tartoznak.
  • Szakiskolánk kínálatából közül kiemelendő a szakács és a pincér és cukrász szakma, hiszen már évek óta ezek a legnépszerűbb képzéseink.
  • Érettségi utáni szakmai oktatásunkkal a vendéglátás és a fodrászat iránt vonzalmat érzőknek nyújtunk - a munkaerőpiacon elvárt ismereteket adó, s gyakorlatközpontú - képzéseket. További felnőttképzéseinkre - pl. vendéglátó üzletvezető - a szakmai végzettséggel rendelkező tanulókat várjuk. 
  • Esti gimnáziumi érettségi oktatásunk célja az érettségire való felkelkészítés. Azon tanulók jelentkezését várjuk, akik betöltötték a 16. életévüket, illetve befejezeték a 8. évfolyamot. Érettségi bizonyítvány 3 tanév alatt szerezhető.
  • A szakiskolát végzettek középiskolájában a szakmunkás, illetve a szakiskolai biztonyítvánnyal rendelkező diákok jelentkezését várjuk. Érettségi bizonyítvány 2 tanév alatt szerehető.


A jelenlegi beiskolázási időszakban 2015. szeptemberig a következő tanulók jelentkezését várjuk:

  • szakmára vágyó, érettségivel rendelkező érdeklődők,
  • szakmai bizonyítánnyal, szakképzettséggel rendelkező érdeklődők,
  • esti tagozaton érettségizni szándékozók..


Az alábbi linkeken találhatóak további részletek az egyes képzéstípusokról, induló képzésekről:

http://vik.baptistaoktatas.hu/szakkozepiskola

http://vik.baptistaoktatas.hu/szakiskola

http://vik.baptistaoktatas.hu/esti-gimnaziumi-erettsegi-kepzes--erettsegi-3-ev-alatt

http://vik.baptistaoktatas.hu/szakiskolat-vegzettek-kozepiskolaja-erettsegi-2-ev-alatt

http://vik.baptistaoktatas.hu/felnottoktatas--201516--os-tanevben-indulo-szakmai-kepzesek 

 

Arról, hogy a felsőbb évfolyamainkhoz milyen feltételekkel lehet csatlakozni, iskolatitkárságunk munkatársai készséggel nyújtanak felvilágosítást.